Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mörri kyllästyneenä :) Ja lukijat...

Oli niin mainio kuva, että laitetaan se tänne :)


Olin juuri harjannut poikaa yli puoli tuntia ja sen jälkeen tehnyt pienimuotoisen vuolun, joten ilmeisesti hänelle riitti. :)

Tänään tuli ostettua viimein kolmet "vuoluhanskat" rautakaupasta, sellaiset, jotka kestää enemmän veitsenterää ja viilaa. Eikä maksanut paljoa, 2,95 pari! Seuraavalla kerralla on sormet paremmassa turvassa vuollessa, kun kerta kysyin myyjältä sellaisia viillonkestäviä.

Rautakaupasta muutenkin löytää hyviä "ratsastushanskoja", mulla on sellasia musta-harmaita, joissa harmaassa kämmen- ja sormiosassa on mustia kumiviiruja, ne pitää vaikka olisi litimärätkin. Ne on kanssa hyvät ne sellaiset kukka-hanskat, missä on kumipisteitä. Ja muutamat kirkkaan keltaiset huomiohanskatkin mulla on, pitäisi vaan ostaa talvimalliset vuorella, niissä on nahkaa tuo kämmenosa ja heijastin kämmenselässä. Ne on edullisiakin, kesämallin huomiohanskat oli myös alta 3 euroa pari ja kumiviirulliset taisi olla alle 2 euroa.

Näin siis tässä pieni katsaus edulliseen ratsastusmuotiin, luultavasti lukijoilla on samanlainen ilme kuin Mörrillä tuossa kuvassa... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti